ACADEMIA DIGITALĂ
Academia digitală este etapa I a proiectului Ziua generației Z, pe care o veți parcurge în lunile mai-iunie 2021, înainte de a intra în etapa a II-a, Laboratorul de idei și inițiative. Academia este menită să ajute participanții să-și șlefuiască și contureze povestea și visul pentru viitorul lor și viitorul României.
Ne dorim ca voi, tineri Z, să aveți instrumentele necesare pentru a vă defini și materializa perspectivele de viitor.  Știm că vreți să vă faceți auziți acum, cât aveți energia și entuziasmul necesare pentru a vă materializa multitudinea de idei frumoase. Noi vrem să vă ascultăm și să vă fim sprijin.
Mai mult, ne dorim să cunoașteți alți tineri, asemeni vouă, cu care să construiți proiecte relevante și utile pentru comunitățile voastre.
Am adus împreună o serie de resurse, instrumente, cursuri de formare și oameni valoroși pentru voi. În câteva weekenduri din lunile mai și iunie, veți participa online la cursurile academiei digitale. Mai precis, cursurile se vor desfășura în 5 săptămâni consecutive din lunile mai și iunie astfel:
 8 mai  15 mai  22 mai  29-30 mai  5 iunie
Datele cursurilor pot suferi modificări. Acestea vor fi comunicate participanților după recrutare.
Perioada de înscrieri s-a terminat. 
Cursurile sunt împărțite în două tematici:
1. STORIES
cursuri menite să înveţe participanţii să-şi contureze şi să-şi împărtășească poveştile:
 storytelling Cătălin Ștefănescu(jurnalist şi gazda emisiunii Garantat 100%)
 story sharing Iulia Stănescu (Digital Marketing Consultant şi co-organizator SocialPedia)
  communication skills Steve Jarding (trainer, consultant, profesor la Harvard University pentru 14+ ani)
 romglezăDoza zilnică de gramatică (o gaşcă de tineri iubitori de limbă română)
greșeli frecvente în traducerea expresiilor din limba engleză în limba română
 testări psihometriceRight Fit (agenție de recrutare)
interpretate pentru evaluarea competențelor, abilităților, aptitudinilor, trăsăturilor din spectrul relaționării interumane
2. STRATEGY
cursuri dedicate pregătirii muncii pe proiecte:
 branding Mia Munteanu (antreprenor în industria creativă)
 budgeting & resources
 agile project management & strategyEugen Coandă (expert în filozofia Lean-Agile şi product management)
 promovarea pe TikTokLaura Savu (Global Community Manager TikTok)
Lista neexhaustivă a celor care vor susține cursurile o găsiți pe pagina dedicată trainerilor.
La finalul acestor cursuri, veți ști cum să creați povești, cum și unde să le spuneți pentru ca mesajul și ideile voastre să rămână în mintea oamenilor din jur. Mai mult, programul de instruire online vă va da cu siguranță încredere în capacitatea voastră de a contribui la crearea schimbării de pe buzele tuturor și veți învăța cum să vă transformați ideile în proiecte.
Pe parcursul academiei, veți beneficia și de sprijinul, echipei Right Fit, o agenție inovativă de recrutare, care se va asigura că înțelegeți ce parcurs profesional vi se potrivește și că vă construiți un profil competitiv pentru piața muncii. Cu ei veți aprofunda subiectele:
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.