În perioada mai-noiembrie 2021 s-a desfășurat Ziua generației Z, ediția pilot, un proiect prin care ne-am propus să descoperim și să susținem ambasadorii generației Z și visurile lor pentru viitor și pentru România. În cadrul acestei ediții au participat 40 de tineri români din țară și din străinătate. Aceștia au beneficiat de sprijinul unor profesori, traineri și mentori excepționali care au înțeles rolul esențial al implicării lor în susținerea și dezvoltarea tinerilor.

Proiectul s-a desfășurat în 2 etape: Academia Digitală și Laboratorul de idei și inițiative. În cadrul Academiei Digitale participanții au beneficiat de cursuri în varii domenii, special concepute pentru a-i ajuta să-si șlefuiască și să-și contureze povestea și visul pentru viitorul lor și pentru viitorul României. În cea de-a doua etapă, Laboratorul de idei si inițiative, participanții s-au împărțit pe echipe și au dezvoltat în mod practic ideile proiectate.

Ediția pilot Ziua generației Z s-a încheiat cu un concurs al ideilor de proiecte pentru comunitate în cele cinci domenii propuse: educație, sănătate, cultură, mediu și smart cities. Din juriul competiției finale au făcut parte reprezentanți de seamă ai societății românești, precum: Dana Manns, investitor strategic și antreprenor, Director General al CTE Trailers și membru al boardului CTE Group, Rafaela Nebreda Vilallong, Co-fondator & Managing Partner Grupo Demetra & Imoteca și fondator GIS Group, Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner Reff & Associates, Deloitte Legal și Mihai Predescu, Managing Partner, RightFit.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.