Fundația C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români) este o comunitate de experți dedicaţi dezvoltării economice și consolidării democratice a României. Experții C.A.E.S.A.R. oferă idei și soluții concrete în domeniile de importanță strategică pentru viitorul României. Astfel, C.A.E.S.A.R. propune şi promovează politici de dezvoltare la nivel local, regional și național.
Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români (C.A.E.S.A.R.) este un laborator de idei ce reunește specialiști români din țară și din străinătate, cu pregătire academică la nivel înalt și rezultate remarcabile în domeniile lor de activitate.
Scopul C.A.E.S.A.R. este să coaguleze comunitatea experților români într-un proiect comun și de lungă durată, care vizează dezvoltarea sustenabilă a României. C.A.E.S.A.R. este un cadru de afirmare pentru tinerii cercetători, un spațiu de recunoaștere pentru specialiștii români din țară și de peste hotare și o platformă de cunoaștere în domeniile prioritare pentru viitorul României.
O comunitate globală puternică și unită a experților români, implicată activ în dezvoltarea economică și consolidarea democratică a României.
Integritate. Responsabilitate. Profesionalism.
Fundația C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români) este o persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, neguvernamentală, autonomă şi echidistantă politic, constituită prin asocierea liberă a membrilor săi, în conformitate cu Ordonanța Guvernului nr. 26/2000, împreună cu celelalte prevederi ale legislației române.
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.