Elena Kuji Buteică este antreprenor în domeniul produselor si serviciilor de lux. A absolvit cu titlul de valedictorian un masterat în Managementul Luxului de la International University of Monaco. În ultimii ani, Elena a profesat în Monaco, Londra și București în diferite segmente ale industriei luxului. Principalele sale preocupări sunt armonizarea muncii artizanilor cu piața luxului la nivel global si crearea unor servicii fără cusur pentru consumatori. Pe lângă româna nativă, vorbește fluent italiana, franceza, engleza și spaniola, ceea ce o ajută în abordarea și înțelegerea clienților și afacerilor de pe piața internațională de lux.

De-a lungul anilor, a activat în echipele de conducere a mai multor ONG-uri. Printre acestea se numără Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), acum cea mai mare rețea românească non-profit din lume (13.000+ membri). Elena a fost co-președinte al Aspire Academy, o comunitate de tineri lideri, care aduce în România profesori de la Harvard, Stanford și alte universități Ivy League, pentru a preda celor mai remarcabili tineri lideri din Europa și nu numai. Elena este inițiator si coordonator al proiectului Ziua generației Z si este membră a Fundației C.A.E.S.A.R. de la înființarea sa în anul 2011.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.