Visul pentru România: “Cu ajutorul comunității 4gile Minds îmi doresc să schimbăm lumea de business prin revoluționarea modului în care companiile funcționează, de la cultura organizațională și până la procesele operaționale. Sunt încrezător că o astfel de schimbare aduce inevitabil o creștere considerabilă în calitatea vieții oamenilor.”
De mai mult de un deceniu, Eugen lucrează pentru METRO.digital Romania, iar în ultimii 6 ani s-a concentrat pe schimbarea organizațională și leadership. De-a lungul carierei sale a fost implicat în construirea a peste 20 de produse digitale și servicii, în wholesale, retail, HR, marketing și event management. Eugen este pasionat de setarea unui context organizațional prielnic dezvoltării unor strategii axate pe maximizarea valorii. Rolul său actual, acela de lider al domeniilor Lean-Agile si Product Management, îl ajută să aibă impactul și influența dorite.
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.