Se poate înscrie orice tânăr licean, student sau tânăr profesionist cu vârsta până în 25 de ani.
Înscrierile sunt în prezent deschise și se închid luni, 26 aprilie 2021, ora 13.00 Ro.
Cursurile se vor desfășura online. Poți participa de oriunde din lume dacă ai o conexiune stabilă la Internet.
Participarea este 100% gratuită pentru participanți. Dacă vei fi selectat în urma aplicațiilor, nu vei avea de susținut niciun cost.
Ai nevoie de un calculator, o tabletă sau un telefon cu webcam și microfon funcționale și de acces la internet.
Programul Ziua generației Z este destinat participanților cu vârsta până în 25 de ani, care sunt pregătiți să devină lideri ai schimbărilor pozitive în comunitățile lor, obținând instrumentele și abilitățile necesare pentru a transforma pasiunea în acțiune.
Angajamentul nostru de a selecta candidați implică un proces extrem de selectiv și atent. Vom alege cele mai bune candidaturi. Comisia de evaluare va ține cont în procesul de selecție de povestea, motivația și viziunea fiecărui participant.
Următoarele criterii vor fi utilizate pentru evaluarea aplicațiilor (listate aleatoriu, nu în ordinea importanței):
– creativitate
– abilitatea de a lucra în echipă sau în diverse grupuri și de a respecta opiniile altora
– potențial de leadership
– istoric demonstrabil de implicare în proiecte, inițiative civice, activități de voluntariat
– abilități sociale și de comunicare
– aptitudini, talente, creativitate sau perspicacitate antreprenorială
– interes civic
– rezultate academice
– atitudine
– cunoaștere demonstrată, interes sau experiență legată de temele proiectului
Da. Odată aleși, participanții își asumă participarea la toate sesiunile/modulele prevăzute pentru învățare sau muncă aplicată pe proiecte. Vă rugăm să rețineți că pentru candidații selectați este necesar un angajament de participare.
Nu există formate de CV preferate.
După încheierea propriu-zisă a programului, participanții vor intra în comunitatea Z, care va fi extinsă de la an la an. Absolvenții sunt încurajați să rămână implicați în comunitate într-o varietate de moduri precum: promovarea proiectelor dezvoltate în cadrul comunității și a programelor sale, recrutarea și îndrumarea de noi participanți în cadrul edițiilor viitoare, integrarea în cadrul echipei de organizare și împărtășirea experiențelor și cunoștințelor lor cu viitoarea generație de participanți. Absolvenții vor fi invitați la evenimente relevante organizate de Fundația C.A.E.S.A.R și partenerii săi. De asemenea, vor fi încurajați să rămână interconectați, să dezvolte noi evenimente și să devină sprijin pentru proiectele și inițiativele colegiilor din Ziua generației Z.
Datele tale personale vor fi folosite doar în scopul proiectului Ziua generaţiei Z pentru procesarea aplicaţiei tale, furnizarea de informaţii în ceea ce priveşte proiectul şi promovarea acestuia. Promovarea va fi facută prin platformele proiectului, ale organizatorului, partenerilor şi susţinătorilor media. Te rugăm să consulți politica de confidenţialitate a paginii noastre pentru detalii.

Dacă vrei să afli și alte detalii, contactează-ne.

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.