Visul pentru România: “Îmi doresc ca educația financiară, cea antreprenorială și cea digitală să fie accesibile pentru copii și adolescenți cât mai devreme, chiar din școală, fiind atât de necesare într-o lume aflată într-o continuă schimbare.”
Iulia Stănescu este digital communications consultant. Are un puternic background în jurnalism online și PR. Cu peste 13 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De trei ani a început să lucreze pe cont propriu și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie.
Iulia este co-organizator SocialPedia, eveniment educațional dedicat pasionaților de digital, și susține cursuri de social media pentru copii și pre-adolescenți.
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.