Visul pentru România: “Îmi doresc să avem puterea să visăm viitorul, nu numai să încercăm să prindem din urmă prezentul altora.”
Marcel Ionescu-Heroiu lucrează ca Expert Senior Dezvoltare Urbană în biroul Băncii Mondiale din București, România. Acesta deține o diplomă de licentă în economie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România și un doctorat în dezvoltareregională de la Universitatea Cornell, Ithaca, New York, Statele Unite ale Americii.
Printre domeniile-cheie în care a lucrat Marcel se enumeră: politici de dezvoltare urbană și regională și competitivitate, gestionarea programelor operaționale UE, prioritizarea proiectelor, guvernare locală și regională dezvoltare durabilă
și schimbări climatice și reamenajarea zonelor industriale dezafectate.
Marcel a contribuit la sau a condus proiecte în România, Polonia, Turcia, SUA, Serbia, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, India, Georgia, Azerbaidjan și Croația.
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.