Visul pentru România: “Îmi doresc ca România să fie o țară sănătoasă, cu cetățeni sănătoși și în care sănătatea să fie cu adevărat o prioritate.”
Dr. Marius Geantă este Președinte și Co-Fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină, pionier al medicinei personalizate în România și Sud-Estul Europei. Dr. Marius Geantă este președinte al Grupului “Educație și Curricula” din cadrul Consorțiului Internațional pentru Medicina Personalizată (ICPerMed).
În anul 2019, în timpul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, Centrul pentru Inovație în Medicină a contribuit decisiv la setarea cancerului ca prioritate pentru Uniunea Europeană în intervalul 2021-2027, publicând documentul de poziție “O nouă viziune pentru cancer în Uniunea Europeană: date, tehnologie și empatie”.
Dr. Marius Geantă a luat parte la proiecte de cercetare inovatoare precum Information Technology: The Future of Cancer Treatment, DigiTwins Consortium, International Consortium for Personalised Medicine, AF-SCREEN, Public Health Genomics Network Europe, Building Blocks for Personalised Medicine.
Ca Președinte al Centrului pentru Inovație în Medicină, este coordonatorul Raportului Anual “State of Innovation” și organizatorul evenimentelor de nivel înalt “Știința întâlnește Politicienii” și “Conferința de Medicină Personalizată”.
În anul 2016, a fost nominalizat printre cele “100 de fețe ale inovației în România”.
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.