Visul pentru România: “Îmi doresc ca viitorul României să ne găsească într-un hub central dedicat comunităților creative, un laborator de idei și experimente unde studiourile de creație și agenții de tot felul lucrează împreună într-un collab space.”
Antreprenor în industria creativă, Mia Munteanu este fondatorul studioului de comunicare Fennec și co-partenerul proiectelor Yoga City & V for Vintage.
Din 2011 și până în prezent, în cei 10 ani de experiență, lucrând alături și pentru branduri precum Nokia, Nestle, Dove, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA sau FAN Courier, câteva exemple, Mia a pus bazele multor proiecte integrate de comunicare și a reușit cu ajutorul echipelor pe care le-a coordonat de-a lungul timpului să lanseze campanii premiate și apreciate la cele mai cunoscute festivaluri de publicitate și creativitate din România.
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.