Visul pentru România: “Mi-aș dori ca generația mea și următoarea, să fie asumat și responsabil conștiente, că prin exemplul personal, pregătesc România de mâine, cu tot “bagajul” ei! Așa că, Atenție!”
Mihaela Tatu este trainer și coach cu experiență în Comunicare.
După 11 ani de contabilitate, au urmat 4 ani de radio, unde a obținut locul 2 pe țară pentru cea mai bună voce radiofonică, feminină. Firesc a început colaborarea cu televiziunea până în 2011. În timpul celor 28 de ani în Comunicare, a studiat psihologia, logopedia, iar acum este fascinata de logoterapie. A lucrat în Radio1 Brașov, ProTv Brașov și București, ProTv Internațional, notorietatea dobândind-o la AcasăTv. Au urmat Antena2, Canal33 și BTI Internațional, studio de titraje desene animate, punând bazele, alături de o echipă destoinică, unui site de povești pentru copii, @Somnorosi.ro.
Acum s-a dedicat “miracolului Comunicării” cum îi place ei să spună și pregătirii mai ales a tinerilor, în acest domeniu.
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.