Visul pentru România: “Nu uita să fii fericit. Îmi doresc ca adolescenții și tinerii să-și însușească cât mai devreme posibil toate abilitațile necesare pentru a putea selecta din abundența informațională care ne înconjoară acele lucruri care li se potrivesc ca o manușă și care îi vor duce mai departe, le vor contura visurile și le vor împlini viața.”
Inginer la origini, Raluca Răduță și-a început activitatea în METRO.digital Romania ca și programator. Pe parcurs, atrasă de relațiile interpersonale, de descifrarea lucrurilor care îi fac pe oameni să fie mai deschiși sau mai puțin deschiși la schimbare și la progres, s-a alaturat comunitații 4gileMinds. Raluca este pasionată de inovație și a fost implicată pe parcursul carierei sale în diverse acțiuni destinate promovării spiritului antreprenorial în mediul organizațional. Ralucăi îi place să încurajeze oamenii să creadă în ideile lor, să iasă din zona de confort și să își urmeze visurile.
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.