Visul pentru România: “Îmi doresc să facem lucrurile diferit, astfel încât România să devină o referință în lume.”
Victor omul de la care ai de învățat, de la care te inspiri. Este omul care îți oferă contextul în care să crești și să te dezvolți, este omul care iubește să calce cu bocancii în confortul în care te afli, să te atârne de o sfoară deasupra unei prăpăstii și să îți spună că doar tu poți să faci următorul pas să construiești ceva. Și tu o faci pentru că el e acolo și îți spune că poți și fără să îți dai seama ai construit un pod, tu și toți ceilalți care ați fost în aceeași situație și cu acceași dorință, dar care singuri nu ați știut să vă observați.
Dacă ar fi ceva ce îl poate caracteriza este curajul împins la prima vedere spre inconștiență. Lucruri care pentru alții par nu doar imposibile, ci ating absurdul, pentru el sunt doar niște imediate provocări pe care nu le refuză, ci pe care și le asumă, le trăiește din plin. Dorința lui de a schimba mentalități, de a crește oameni, de a le arăta frumosul din viața lor este atât de puternică încât dacă te urci în barca lui, nu mai vezi pericol în nimic, ci doar plăcerea de a munci, de a te autodepăși, de a ajuta o echipă, de a face lucruri mari.
Victor – Artist paradoxal pragmatic, ambasador cultural și lider al unui manifest socio-cultural numit Cuibul Artiștilor. “Înconjurat de prieteni care cred în mine, atrăgând oameni care o vor face în continuare tind să realizez că România este modificată doar împreună prin lucruri mici și constante. Conștient de nopțile albe pentru a ajunge la performanță, am canalizat toată energia spre a face ca arta să se întâmple. O duc mai departe ca artist și mă simt dator față de valorile mele ca om, să ofer artă oamenilor și să ofer poesis, mimesis și catharsis.”
“Arta se întâmplă cu tine!’’
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă ajuta să navigaţi cât mai bine. Mai multe informaţii despre cum utilizăm cookie-urile găsiţi în politica noastră de confidenţialitate.